last-minutes paasvakantie

3 leuke last-minutes voor de paasvakantie

Frans

3 leuke last-minutes voor de paasvakantie

Doen de eerste zonnestralen van de lente je al verlangen naar vakantie? Waarom zou je dan niet gewoon je koffers pakken en op reis gaan? De paasvakantie is het ideale moment om de batterijen nog snel even op te laden tijdens een van deze leuke last-minutes!

1. Portugal

Het beste stukje Portugal om naartoe te reizen in de paasvakantie? De Algarve! Die streek ligt aan de Middellandse-Zee, wat betekent dat het er aangenaam warm is. Eerder op zoek naar een citytrip? Dan zijn ook de Portugese steden zoals Lissabon of Porto een echte aanrader.

2. Cyprus

Misschien denk je niet meteen aan Cyprus als je op zoek bent naar een zonnige lentevakantie, maar het land is zeker een bezoekje waard. Het is er heerlijk warm met gemiddelde temperaturen boven de 20°C. Bovendien is vooral het noorden van Cyprus nog relatief onbekend bij het grote publiek, waardoor je er zeker niet overrompeld zult worden door andere toeristen.

3. Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden ben je eveneens zeker van een lekker weertje. De gemiddelde temperaturen liggen er in april namelijk al rond een aangename 22°C. Oké, we geven het toe: de typische Canarische Eilanden zoals Gran Canaria of Tenerife zijn best drukbezocht. Als je op zoek bent naar rust, doe je er dus goed aan om een huurauto te nemen en op ontdekking te gaan naar onontgonnen, pittoreske plekjes aan de kust.

Last-minute geboekt? Vergeet zeker niet om je reisverzekering in orde te maken zodat je zorgeloos kunt genieten!