5 handige apps voor je zomervakantie

fr

We kunnen geen seconde meer zonder onze smartphone, dus waarom zouden we hem dan niet volop benutten op vakantie? We selecteerden voor jou de top 5 apps (iPhone en/of Android) om het meeste uit je smartphone te halen tijdens je vakantie.

1. B-Post mobiele postkaarten

B-Post mobiele postkaartenDe traditionele postkaarten een beetje beu? Zend je vrienden en familie deze zomer een volledig personaliseerbare postkaart!
Dankzij deze app kan je een foto nemen (van jezelf, een landschap of andere) en een persoonlijk bericht toevoegen. Je hoeft dan enkel nog het adres van de bestemmeling in te voeren en hij of zij ontvangt nadien jouw unieke postkaart in zijn brievenbus. Een mobiele postkaart versturen kost € 2,39.
Beschikbaar voor Android en iPhone.

2. LineApp – ontdek en plan je zomerfestivals

LineAppZie je door het bos de bomen niet meer met alle aanstormende zomerfestivals? LineApp brengt orde op zaken! Ontdek nieuwe festivals, bekijk de line-up van elk podium en wanneer je een artiest ziet die je leuk vindt, zet je hem in je planning voor dat bewuste festival.
Beschikbaar voor Android en iPhone.

3. World UV

WorldUVDe World UV app voorspelt de sterkte van de UV-straling op meer dan 10.000 locaties.
Daarnaast krijg je informatie mee over huidtypes en tips omtrent preventie tegen zonnebrand. Beter voorkomen dan genezen dus!
Beschikbaar voor Android en iPhone.

4. Brussels Airport Flight Planner

Brussels AirportMet de officiële app van Brussels Airport heb je de luchthaven in je broekzak! De app heeft een reisplanner aan boord, maar verschaft je ook de laatste vluchtinformatie en speciale deals in de luchthavenshops. De ideale app om al je vluchten van en naar Brussels Airport voor te bereiden.
Beschikbaar voor Android en iPhone.

5. Mobily Tools

MobiliyTools8 apps in 1. Combineer meerdere handige functionaliteiten om jezelf een handje te helpen op vakantie. Wil de lokale munt omzetten naar euro? Een plan van het openbare transport nodig? Of een tool om automatisch de fooi te berekenen? Dan is deze app jou op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je ook over een zaklamp, een hoogtemeter en een vakantiekalender per land.
Beschikbaar voor iPhone.