pechverhelping

5 redenen om te kiezen voor Allianz pechverhelping

Frans

Een autoverzekering is verplicht, maar heb je al eens aan de pechverhelping van Allianz gedacht? Zelfs als je auto of motor in prima staat is, kun je onderweg in de problemen komen. Met pechbijstand word je altijd vlot geholpen, van een lekke band over een platte batterij tot technische defecten. We geven je vijf redenen om te kiezen voor Allianz pechhulp.

1.    De klok rond pechbijstand

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen op 7, rekenen op pechverhelping. We helpen je altijd snel weer op weg. Het maakt trouwens niet uit wie er met de auto of motor rijdt. De verzekering staat niet op naam, maar op kenteken.

2.    Ook bij je thuis

Staat je auto gewoon voor je deur, maar wil hij niet starten? Accuproblemen komen vaak voor, zeker in de winter. We depanneren je niet alleen bij pech onderweg, maar komen ook bij je thuis langs. Drink gerust een kopje koffie terwijl wij het probleem proberen oplossen.

3.    Pechhulp op jouw maat

Als je kiest voor Allianz pechhulp, vind je altijd een verzekering op jouw maat. Rijd je bijvoorbeeld vaak de grens over, dan hebben we voor jou de formule BE+EU Compleet, met dekking over heel Europa (inclusief vervangwagen). Wie in België blijft, gaat voor de BE Basis of BE Compleet. Bij die laatste formule heb je eveneens recht op een vervangwagen.

4.    Pechverhelping aan een scherpe prijs

Wij regelen altijd een snelle en efficiënte deppanage, voor een lage premie. Je hebt al een pechhulpverzekering vanaf 49,99 euro per jaar. Omdat we je auto ter plekke – in de mate van het mogelijke – herstellen, maak je geen onnodige (sleep)kosten. Zo ben je vanaf je voordeur tot aan je bestemming gerust.

5.    Allianz pechhulp: eenvoudig online

Onze pechverhelpingsdienst bestaat uit betrouwbare hulpverleners en professionals, ook in het buitenland. Je kunt je verzekering eenvoudig online afsluiten zonder extra kosten. Heb je advies nodig? Ga naar onze contactpagina. We staan altijd voor je klaar.