Allianz Global Assistance op het Vakantiesalon: neem deel aan onze fotowedstrijd op Facebook!

Het Brussels Vakantiesalon zit er weer op. Van 6 tot 10 februari kon je in Brussels Expo alles ontdekken over reizen. Natuurlijk was ook Allianz Global Assistance op het Vakantiesalon in Brussel aanwezig met een mooie stand. Je kon er je foto laten nemen in een skilift, en daar hangt bovendien een leuke wedstrijd aan vast! Ontdek dus snel hoe je kan winnen of stemmen voor je favoriet!

Op het Vakantiesalon kreeg je bij tal van exposanten allerlei informatie over reizen. Peru was op deze 56e editie van het Vakantiesalon in Brussel het gastland, en werd op verschillende manieren in de kijker gezet. Daarnaast ging er ook speciale aandacht naar fiets-, duik-, golf- en wandelreizen.

De beste stand van het Vakantiesalon Brussel

Liet jij net als 2000 anderen je foto nemen in onze skilift?

Ook Allianz Global Assistance kon natuurlijk niet ontbreken op het Vakantiesalon. Op onze stand kreeg je niet alleen alle informatie over reisverzekeringen, je kon er ook je foto laten nemen op een nagebouwde skilift, inclusief een leuke achtergrond. Het concept was een groot succes, want zowat alle 2000 mensen die onze stand bezochten gingen maar wat graag op de foto! Op zondag was het bijna aanschuiven geblazen, toen er maar liefst 700 foto’s werden genomen in onze skilift.

Maak kans op een Samsonite trolley ter waarde van 120 euro

Je foto laten nemen aan de stand van Allianz Global Assistance is een leuke herinnering aan het Vakantiesalon. Maar er is meer! Wie zijn foto heeft laten nemen, kan immers deelnemen aan onze grote wedstrijd op Facebook! De prijs? Een stijlvolle en handige Samsonite trolley ter waarde van 120 euro! Als dat niet de moeite is om deel te nemen!

Liet jij ook je foto nemen op het vakantiesalon?

Hoe deelnemen aan de Facebookwedstrijd?

Kans maken op deze mooie prijs is heel eenvoudig. Alle foto’s die genomen werden in onze skilift op het Vakantiesalon worden op de Facebookpagina van Allianz Global Assistance geplaatst. De drie foto’s die de meeste likes ontvangen, winnen een knappe Samsonite trolley. Trommel dus al je vrienden, familie, klasgenoten, collega’s, buren en verre kennissen op om jouw foto te liken. Je hebt hiervoor tijd tot 3 maart, want dan bepalen we de drie winnaars. Die worden enkele dagen later bekend gemaakt en kunnen vervolgens op reis in stijl dankzij hun nieuwe Samsonite trolley!

Allianz Global Assistance beste stand op het Vakantiesalon

Was je niet op het vakantiesalon? Dat is jammer, want zo heb je niet kunnen genieten van de stand van Allianz Global Assistance, die de prijs voor Beste Stand in de wacht sleepte. Op Facebook vind je echter meer dan genoeg foto’s, dus neem zeker eens een kijkje en stem mee voor de leukste en origineelste foto! Bezocht je wel onze stand? Zorgt er dan snel voor dat jouw foto veel likes ontvangt en maak kans on een mooie en praktische Samsonite reistrolley. Start!