Op reis naar Vietnam? Deze 3 bezienswaardigheden moet je gezien hebben!

fr

Vietnam is niet alleen een van de mooiste Aziatische landen, het is ook een unieke bestemming waar heel wat te zien en te beleven valt. Kun je uit tijdsnood niet alles bezoeken? Of weet je niet welke bezienswaardigheden je in je reisplanning moet integreren, omdat het er gewoon zoveel zijn? In dit artikel ontdek je wat je zeker gezien moet hebben.

Ha Long Bay

Wie Vietnam zegt, zegt Ha Long Bay. Het is dan ook een van de bekendste en tegelijk mooiste plekken in Vietnam en misschien zelfs wereldwijd. Vaar met een bootje doorheen de prachtige, bijna sprookjesachtige baai en laat je verwonderen door de imposante rotspartijen en magische kleurschakeringen van de natuur. Ben je avontuurlijk aangelegd? Meer dan aan op een van de idyllische eilanden en ga op zoek naar de verborgen grotten.

Ho Chí Minh

Hoewel je de steden beter mijdt in Vietnam, omdat ze zo vreselijk druk zijn, kun je wel even een tussenstop maken in Hanoi. Het is tenslotte de hoofdstad van Vietnam én je vindt er het indrukwekkende Ho Chí Minh Mausoleum, waar de gelijknamige communistische leider van Vietnam opgebaard ligt. Maak dus even tijd voor wat cultuur in Hanoi en trek dan verder de natuur in.

Phong Nha-ke Bang National Park

Ben je helemaal gek op fauna en flora? Dan is het Phong Nga-ke Bang National Park jou op het lijf geschreven. Niet alleen heb je er een immens regenwoud om door te trekken, je kunt er ook heel wat bijzondere grotten bezoeken die je mond zullen doen openvallen van verbazing.

 

Ben je al helemaal klaar om te vertrekken? Vergeet niet om eerst een reisverzekering af te sluiten, zodat je zorgeloos van je rondreis in Vietnam kunt genieten!