Waarom groepsreizen voor singles een goed idee zijn

Ben je single en heb je zin om op vakantie te gaan, maar zie je ertegen op om alleen te reizen? Ben je bang het vijfde wiel aan de wagen te zijn? Heel wat reisbureaus organiseren speciale groepsreizen voor alleenstaanden. Twijfel je of zo’n groepsreis wel iets voor jou is? Nergens voor nodig! Groepsreizen voor singles zijn zodanig samengesteld dat ze voor ieder wat wils te bieden hebben.

Op vakantie met gelijkgestemde zielen

De meeste reisbureaus organiseren groepsreizen voor singles per leeftijdscategorie. Ze vertellen je met veel plezier hoeveel deelnemers zich al hebben ingeschreven, hoeveel er nog worden verwacht en wat de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen zal zijn. Zo heb je van tevoren een goed beeld van de groepssamenstelling en maak je straks gegarandeerd kennis met sympathieke leeftijdsgenoten.

Groepsreizen voor singles zijn helemaal vrijblijvend

groepsreizen singles

Hoewel je natuurlijk nooit zeker bent of je bij je thuiskomst nog steeds single zult zijn, is mensen koppelen niet waar groepsreizen voor singles om draaien. Wat dan wel de bedoeling is? In goed gezelschap genieten van een heerlijke vakantie. De rest bepaal je zelf. Je hoeft zelfs geen vrijgezel te zijn om je voor een singlereis in te schrijven. Ook als je een partner hebt die niet mee op reis wil of kan, kun je gewoon mee op groepsreis vertrekken.

Reizen zonder zorgen

Groepsreizen voor singles zijn altijd tot in de puntjes geregeld, zodat je je steeds veilig voelt en nooit hoeft te vervelen. De reizen worden bovendien begeleid door mensen die het land als geen ander kennen en die je graag tips geven als je – alleen of met een andere deelnemer – toch even van het groepsprogramma wil afwijken.