assurance voyage annuelle pour 2018

Heb jij je jaarlijkse reisverzekering voor 2018 al op zak?

fr

Als fervente reiziger heb je waarschijnlijk al heel wat reisplannen voor het komende jaar. Ben je van plan om er in totaal meer dan drie weken op uit te trekken, dan is een jaarlijkse reisverzekering een erg interessante optie voor jou. Zo heb je meteen een verzekering voor het hele jaar 2018.

Wat is een jaarlijkse reisverzekering?

jaarlijkse reisverzekering 2018

Er bestaan verschillende soorten reisverzekeringen. Een kortlopende of tijdelijke reisverzekering sluit je af voor de duur van één vakantie. Als je evenwel voorziet om in 2018 meerdere keren op reis te gaan, dan kun je ook kiezen voor een doorlopende of jaarlijkse reisverzekering. Zo’n reisverzekering betaal je één keer, waarna ze het hele jaar door geldig blijft. Het maakt dan niet uit hoeveel keer je precies je koffers pakt om op reis te vertrekken: je blijft altijd verzekerd. Ideaal om onbezorgd te genieten van je zomervakantie, skireis, citytrips, daguitstappen etc.

Maak het jezelf makkelijk

Met een jaarlijkse reisverzekering ben je het hele jaar door beschermd tijdens élke reis die je maakt, alleen of met je gezin. Omdat je zo’n verzekering maar één keer moet nemen, bespaar je jezelf heel wat rompslomp. Wist je trouwens dat je bij Allianz Global Assistance zo’n jaarlijkse reisverzekering makkelijk online kunt afsluiten? Het kost je amper vijf minuten tijd!

De begindatum van je verzekering kun je helemaal zelf bepalen. Dat kan 1 januari 2018 zijn, maar evengoed een datum middenin het jaar. Handig: een jaarlijkse reisverzekering kun je afsluiten tot de dag voor je eerste vertrek. Zo ben je bij onvoorziene omstandigheden verzekerd van wereldwijde bijstand.

Sluit nu je reisverzekering voor 2018 af

Reis je vaak, maar heb je nog geen reisverzekering voor 2018? Bekijk dan snel de voordelen van onze jaarlijkse reisverzekering ‘Classic Protection’ en bereken je premie op maat.

Karen

Karen Van Herrewegen is Online Marketeer bij Allianz Global Assistance België. Digitale marketing en e-commerce zijn helemaal haar ding en klanttevredenheid is daarbij essentieel. Haar andere passies zijn fotografie, dans en uiteraard: reizen! Een citytrip in Bologna, een weekje Lanzarote of een rondreis door Montenegro, ze doet het allemaal even graag. Ze deelt graag haar reiservaringen met jullie op deze blog!