De vijf beste bestemmingen voor een kindvriendelijke gezinsvakantie

Ga je binnenkort op reis met je baby of met jonge kinderen? Dan is een aangepaste vakantie op kindermaat aan de orde. Een echte gezinsvakantie is namelijk helemaal anders dan een (avontuurlijke) reis met z’n tweetjes, waarbij je heel wat aan het toeval kunt overlaten. Kindvriendelijke vakanties staan synoniem met kinderanimatie, waterglijbanen, een kidsclub… Hieronder vind je vijf ‘specialekes’: kindvriendelijke en toch exotische bestemmingen die garant staan voor fun met de hele familie!

kindvriendelijke vakantie

Kindvriendelijk op vakantie: op naar de Nederlandse Antillen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor jou en de kids? Dan zijn de Nederlandse Antillen ongetwijfeld je ding! Het is er lekker warm, er zijn prachtige stranden en je kunt er deelnemen aan heel wat toffe activiteiten en excursies. Bovendien zijn alle bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar én dicht bij elkaar gelegen. Van een succesformule gesproken!

Op strandvakantie in Mexico

Als een goed evenwicht tussen zon, natuur en cultuur je voorkeur wegdraagt, moet je in Mexico zijn. Deze populaire vakantiebestemming leent zich tot lekker luieren op prachtige stranden, gezellige cultuuruitstapjes en adembenemende natuur. De Maya-ruïnes spreken ongetwijfeld tot de verbeelding van je kids. Kortom: wie zoekt naar kindvriendelijke reizen, moet zeker Mexico overwegen.

Je uitleven in Namibië

Natuur, cultuur en wilde dieren: dat is Namibië in een notendop. Deze indrukwekkende vakantiebestemming zal je kinderen zeker niet onberoerd laten. Nog een troef van Namibië? Wat dacht je van het gunstige klimaat? Het is er 300 dagen per jaar mooi weer. Je kan er lekker eten en de ruime accommodaties lenen zich perfect tot gezinsvakanties. Een droom van een bestemming!

Nieuw-Zeeland: perfect voor een gezinsvakantie

De Great Outdoors van Nieuw-Zeeland verkennen: een prachtige formule voor jou en je kinderen. Je kunt er fantastische wandelingen maken, op ontdekking gaan, exotische dieren spotten,… Ben je op zoek naar een goede mix tussen sightseeing, spel en avontuur? Dan is Nieuw-Zeeland dé bestemming voor jou.

De magie van Maleisië

Maleisië is een erg populaire bestemming voor gezinnen. Niet verwonderlijk ook: je komt er terecht in een tropische omgeving, maar hoeft bijlange na niet in te boeten aan “westerse” luxe. Met je kinderen ravotten op de palmstranden, de jungle ontdekken… Je kids zullen zich alvast niet vervelen in Maleisië!