Koffers pakken als een professional met de gepersonaliseerde vakantiechecklist

Het tijdstip is aangebroken, de langverwachte vakantie is er eindelijk. Nog enkele voorbereidingen en je kan eindelijk ontspannen en je hoeft niet meer aan het werk te denken! Maar er is nog één grote stap voor je met een gerust hart op vakantie kan vertrekken… je koffers pakken. Uiteraard denk je niet altijd aan alles, en eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen kom je tot de ontdekking dat er een aantal belangrijke zaken ontbreken in je koffer zoals je gsm-lader, zonnecrème, tandenborstel,…

De angst iets te vergeten, is iets dat we allen hebben bij het pakken van onze koffers. Maar hiervoor hebben we DE oplossing, wij bieden je een tool aan die het mogelijk maakt je eigen gepersonaliseerde vakantiechecklist  samen te stellen, in functie van je reisdoelen alsook het weer op je bestemming!

Om niets meer te vergeten in de toekomst, vind je hieronder onze vakantiechecklist.

checklist de voyage

Deze gepersonaliseerde vakantiechecklist is niet enkel nuttig voor reizigers. Ze staat ook toe een lijst op te stellen met onmisbare spullen voor zakenreizen, voor studenten die een jaar in het buitenland gaan studeren, alsook voor de avonturiers die met de rugzak willen rondtrekken.

De lijst is bovendien ook praktisch voor de terugkeer, voor wie regelmatig spullen in zijn hotelkamer vergeet. Het volstaat de lijst te volgen om te checken of alles in je koffer steekt.

sélectionnez le type de voyage

Zeer gebruiksvriendelijk

De tool is zeer gemakkelijk te personaliseren. Je kan je eigen checklist creëren aan de hand van gesuggereerde elementen, gebaseerd op je reisinformatie, waaraan je je eigen benodigdheden kan toevoegen.

Ga je regelmatig op reis en heb je meerdere lijsten nodig? Dit is zeker mogelijk! Je kan je lijsten beheren zoals je het zelf wenst: je kan deze wijzigen, herbenoemen zoveel je wil,…

Je verandert van gedachten over één van je lijsten? Verwijder of voeg elementen toe wanneer je maar wil.

Hoe je lijst opstellen?

Er zijn twee mogelijkheden om de tool te gebruiken:

  • Je kan « mijn vakantiechecklist » gratis gebruiken via deze link.
    Eénmaal uw gepersonaliseerde lijst opgesteld is, kan je deze via e-mail versturen, op je computer bekijken of gewoon afdrukken om het jezelf nog makkelijker te maken.
  • Je kan gratis « mijn vakantiechecklist » op je computer en/of uw smartphone installeren via deze link.