citytrip herfst

Op citytrip tijdens de herfst? Hier moet je heen!

Frans

De zomer zit er nu wel degelijk op en het luilekkeren op het strand onder het warme zomerzonnetje heeft plaatsgemaakt voor gezellige wandelingen tussen de vallende blaadjes. Is dat een reden om triestig te zijn? Helemaal niet! De herfst is namelijk een heerlijk seizoen om op citytrip te gaan naar een van deze drie steden.

Boedapest, Hongarije

Boedapest is een superpopulaire bestemming in de zomer, en net daarom ga jij beter in de herfst. Er valt namelijk ontzettend veel te beleven in de stad, zowel op het vlak van cultuur als qua vertier. Extra pluspunt: in de herfst vinden er heel wat culinaire festivals plaats in Boedapest. Smullen maar!

New York, Verenigde Staten

Nog nooit in New York geweest? Dan is nú het moment om te gaan, want de stad is sowieso een bezoekje waard. Waarom dan in de herfst gaan? Omwille van de prachtige herfstkleuren in Central Park én omdat je er de hipste herfst- en wintercollecties kunt shoppen. Release your inner Carrie Bradshaw!

Marrakech, Marokko

Is de herfst toch niet helemaal je ding en snak je naar de zon? Boek dan maar een ticket naar Marrakech. In de herfst reis je er namelijk veel goedkoper naartoe én het is er dan nog heerlijk warm. Laat je overvallen door de betoverende cultuur en geniet van een lekkere tajine en een deugddoende hammam. Heerlijk!

Ben je al helemaal klaar om een citytrip te boeken tijdens de herfst? Vergeet dan ook niet om een goede reisverzekering af te sluiten, zodat je zorgeloos kunt genieten!