Dit zijn ideale reisbestemmingen voor de herfstvakantie

Zomers rotweer is niet alleen een zegen voor binnenspeeltuinen, shoppingcenters en cinema’s. Ook touroperators horen de kassa rinkelen. Want hoe miezeriger het weer in de zomer, hoe meer we snakken naar een zonnige reis in de herfstvakantie.

Herfstvakantie naar de zon

Herfstvakantie naar de zonWil je aan het gure kwakkelweer van de herfst ontsnappen? Boek dan eens een zonvakantie in oktober. Een tussendoorreisje helpt je om de dagelijkse sleur te doorbreken. En een flinke portie vitamine D verlicht gegarandeerd de herfstblues. Populaire bestemmingen zijn zonzeker en amper een paar uur vliegen van ons verwijderd: Spanje en Egypte, Tunesië en Turkije, Marokko en de Canarische Eilanden, …

Oktobervakantie in eigen land

Geloof het of niet, ook ons eigen land is een begeerde bestemming tijdens de herfstvakantie. De voorbije jaren telde Toerisme Vlaanderen telkens zo’n 650.000 overnachtingen in de oktobervakantie. Iets meer dan de helft van de toeristen komt uit onze buurlanden. De rest zijn landgenoten die sfeer, cultuur of natuur willen opsnuiven en zich niet laten ontmoedigen door wat regen of wind.

Oktobervakantie in eigen land

Boek nú je herfstvakantie!

Breng je de herfst in eigen land door? Leef je dan eens uit in de Vlaamse Ardennen tijdens de Week van het bos: toffe wandelingen en bosactiviteiten voor jong en minder jong. Toch liever zon en zee op je vakantiemenu? Met een all-informule hou je je budget onder controle. En met wat geluk vind je nog een last minute naar je favoriete bestemming  – je droomvakantie mét een fikse korting!