Reisinspiratie op het vakantiesalon Brussel 2014: vergeet je reisverzekering niet!

Je wilt graag op reis dit jaar, maar je weet nog niet goed waarheen? Geen nood, op het Vakantiesalon in Brussel doe je zeker inspiratie op. Autovakanties, wintersportvakanties, bestemmingen dicht bij huis of net heel ver weg: je vindt het allemaal op het Vakantiesalon Brussel 2014. Natuurlijk staat ook Allianz Global Assistance er, klaar om je bij te staan met de juiste reisverzekering!

Reisinspiratie op het vakantiesalon Brussel 2014

Alle reisinformatie op het Vakantiesalon Brussel 2014

Kies je dit jaar voor een skivakantie in Frankrijk, een weekje uitrusten op het strand in Spanje, avontuurlijk backpacken in Indonesië, een cruise op de Middellandse zee of een safari in Kenia? Het is niet altijd gemakkelijk om de reis te kiezen die bij je past, toch? De reisorganisatie en de bestemming kiezen, het transport ter plaatse regelen, vliegtickets en hotels boeken, het kan een hele opgave zijn.

Wie hierbij wel wat hulp kan gebruiken of gewoon nog wat inspiratie wil opdoen voor zijn volgende reis kan terecht op het Vakantiesalon in Brussel! Van 6 tot 10 februari 2014 kan je terecht in Brussels Expo voor alle reisinformatie. Verschillende standhouders geven je alle praktische informatie die je maar wenst.

Golfers, duikers, wandelaars en fietsers in de kijker

Dit jaar worden golfers, duikers, fietsers en wandelaars extra in de watten gelegd. Drie themaroutes leiden je langs alle standen met vakanties voor dit type vakantiegangers. Naast themaroutes zijn er ook zogenaamde ‘villages’. Hierin wordt steeds een bepaalde regio in de kijker gezet. Zo kan je onder andere de Cruise village, African village, Flanders village en Nordic village bezoeken en er een heleboel reisinspiratie opdoen.

Op vakantie? Vergeet je reisverzekering niet!

Wie op reis gaat, kan niet zonder een degelijke reisverzekering die je behoedt voor alle mogelijke risico’s. Allianz Global Assistance is dit jaar dan ook weer helemaal van de partij op het Vakantiesalon in Brussel! Een goede reisverzekering is immers essentieel voor wie met een gerust hart op reis wil gaan. Of het nu gaat om een een reisbijstandsverzekering, annulatieverzekering of een multirisico formule; er zijn speciale aanbiedingen voor familie, kinderen, skivakanties, bagage, … Op het Brusselse vakantiesalon staat Allianz Global Assistance je bij voor alle informatie over reisverzekeringen en de verschillende formules.

Bezoek ons in Paleis 7, stand 7266

Kom ontdekken hoe Allianz Global Assistance je in hogere sferen brengt in paleis 7, stand 7266! We hebben immers een héél leuke verrassing voor je klaarstaan…


Grotere kaart weergeven