De beste reisverzekering voor je zakenreis

Op zakenreis wil je geen extra zorgen aan je hoofd. Je hebt targets te halen en deals te bespreken: dat is je hoofddoel. En gaat er wat mis? Dan wil je dat je reisverzekering ter hulp schiet, zodat jouw zakenreis toch zo succesvol mogelijk verloopt.

Een uitgebreide reisverzekering voor elke zakenreis

Reisverzekering zakenreis

Hoe ziet de ideale reisverzekering voor je zakenreis eruit? Kort gezegd: die is net zo flexibel als jijzelf. Je boekt ze op korte termijn, want misschien weet je vandaag pas dat je morgen vertrekt. Je verzekering loopt net zo lang als je reis: een dag, een maand, tot negentig dagen. Ze geldt in de hele wereld, voor jou én voor je eventuele vervanger als jou iets overkomt. En wanneer je er – onverhoopt – een beroep op moet doen, verloopt alles vlekkeloos. Dat spreekt voor zich.

Op alle risico’s een antwoord

Op reis dek je jezelf het best op twee manieren in: met een verzekering voor bijstand en annulering.

  • Met een bijstandsverzekering bescherm je jezelf tegen onverwachte problemen ter plaatse zoals diefstal en medische kosten. Bij repatriëring dekt je verzekering de kosten. En als je om redenen buiten je wil langer moet blijven, zit de meerprijs van je verlengde verblijf ook in je verzekering.
  • Je annuleringsverzekering treedt in werking als je onverwachts niet kan vertrekken of vroeger moet terugkeren. Alle annulerings- of wijzigingskosten worden dan door de verzekering betaald.

Reisverzekering, supercharged

Reisverzekering zakenreisHet raspaard onder de reisverzekeringen? Dat is en blijft een multirisico-verzekering. Die denkt aan álles, terwijl jij je op andere dingen concentreert. Alles? Jazeker. Bijstand én annulatie, verlenging van je verblijf, kosten als gevolg van een reisongeval, bescherming bij het ski-uitstapje dat je gepland hebt, … En terwijl jij zaken doet in het buitenland, is op het thuisfront je huis ook verzekerd. Kortom, een verzekering op maat van een een drukbezet zakenleven.