reizen-met-kinderen

Reizen met kinderen? Deze Europese bestemmingen zijn ideaal

Frans

Reizen met kinderen is meestal een hele onderneming. Je wil lekker ontspannen, maar er zijn altijd wel enkele hindernissen. We geven je vier bestemmingen in Europa die verrassend kindvriendelijk zijn. Je kroost zal zich nooit vervelen!

1.      Avontuur in het zuiden van Zweden

In het zuiden van Zweden vormt de natuur één grote speeltuin waarin kinderen zich volledig kunnen uitleven. Klimmen en klauteren in de bossen, kuieren langs de talrijke meren of op avontuur met de kano? Het kan allemaal. Perfect voor kleine rakkers die soms iets té veel energie hebben.

2.      Kindvriendelijk Denemarken

Denemarken krijgt vaak de stempel van ‘meest kindvriendelijke vakantieland’. Je vindt er dan ook overal faciliteiten op maat van kinderen. Vooral Jutland is een aanrader, omdat je er makkelijk met de auto geraakt. En er is véél te doen. Laat je verbazen door de prachtige fjorden of beleef een dag vol plezier in Legoland.

3.      Zonvakantie in Lanzarote

Lanzarote is een paradijs voor kinderen én ouders. Het klimaat is er ideaal voor een leuke familievakantie: het is er zelden te warm of te koud. Je maakt er prachtige wandelingen door het vulkaanlandschap, je kunt een dagje op het strand doorbrengen of een waterpark bezoeken.

4.      Met de boot naar de Waddeneilanden

Wil je niet te ver reizen met je kinderen? De Waddeneilanden zijn lekker dichtbij én lekker rustig. Je kinderen kunnen er de hele dag buitenspelen, fietsen, vliegeren … In totaal zijn er vijf eilanden, elk met z’n eigen troeven. Vlieland is bijvoorbeeld autovrij, dus je bengels krijgen er alle vrijheid. Maar de boottocht ernaartoe is misschien wel de leukste belevenis!

Zorgeloos reizen met kinderen

Zonder zorgen reizen met kinderen, daar gaan wij voor. Met een reisverzekering van Allianz ben je op je gemak. Bekijk zeker ook onze autoverzekering met pechverhelping in het buitenland als je met de wagen op reis gaat.