Op skivakantie in 2018, of nog snel in 2017? Aan jou de keuze

fr

Skiën heeft vele voordelen – tenminste als je houdt van wintersport. Daarnaast kun je op elk niveau genieten van een skitrip. Er is alvast de uitdaging om zonder vallen beneden te geraken, ofwel om de piste zo elegant en zo snel mogelijk af te leggen. Tot slot is skiën dé manier om die winterblues te boven te komen. Tijd voor een skivakantie, in 2017 of 2018.

skivakantie 2018, skivakantie 2017

Nog op skivakantie voor het jaar om is

Ben jij het type dat op het einde van het jaar gegarandeerd overvallen wordt door een soort vermoeidheid of neerslachtigheid? Misschien omdat de tijd veel te snel voorbijgevlogen is en je niet zo bewust van de leuke dingen hebt genoten als je zou willen, of omdat je eind vorig jaar dacht dat je in 2017 van alles ging doen en er niets van je plannen in huis gekomen is. Wat er ook van zij: je kunt het jaar in elk geval maar beter op een ontspannen manier afsluiten. Namelijk op skivakantie, met de sneeuw onder je voeten en de frisse berglucht in je neus.

skivakantie 2018, skivakantie 2017Al skiënd van oud naar nieuw

Een skivakantie is altijd synoniem met uitbundig vieren – zelfs voor wie niet zo’n grote fan is van de après-ski. Zin in een groot feest dit jaar? Dan vier je oudjaar toch gewoon in je wintersporthotel of blokhut, met je partner, vrienden of familieleden. Weinig geslapen of net iets te veel champagne gedronken? Dat is vergeten zodra je weer op de latten staat!

Skivakantie 2018: het jaar goed inzetten

Tot slot is ook begin 2018 een ideale periode om op skiverlof te vertrekken. De feestdagen zijn voorbij en het zwarte gat lonkt, maar niet als je omringd bent door vrienden, familieleden en … besneeuwde bergtoppen!

Wacht niet te lang om je skivakantie te plannen én om een goede reisverzekering af te sluiten.