Zonnige bestemmingen voor het najaar

Ticket naar de zon: zonnige bestemmingen voor het najaar

Frans

Kun je de zomer maar niet vergeten en ben je de koude en de regen al helemaal beu? Begrijpelijk: niets beter dan een lekker zonnetje op je snoet. Gelukkig zijn er nog heel wat bestemmingen op de wereld waar de zon wel nog naarstig schijnt tijdens onze herfst en winter. Ontdek hieronder onze favoriete zonnige bestemmingen voor het najaar.

De Canarische Eilanden: zonzekere favoriet

Als je op zoek bent naar een zonzekere bestemming binnen Europa, moet je naar de Canarische Eilanden! De leukste eilanden? Gran Canaria en Tenerife. In de zomer zijn het grote toeristentrekkers, maar in het najaar is het er heel wat kalmer waardoor je er in alle rust kunt genieten van temperaturen rond de 23 °C. Nog rustiger is het op Lanzarote of Fuerteventura. Ook aanraders dus!

Gambia: een van de meest zonnige bestemmingen voor het najaar

Hou je echt van tropische temperaturen? Dan is Gambia de place to be voor jou. Ook in november is het er heerlijk heet, en het is met zo’n zes uur vliegen niet eens superver. In Gambia kun je genieten van een dagje aan het strand, maar net zo goed de natuur intrekken of een lokale markt bezoeken.

Cuba: als het wat verder van huis mag zijn

Zoek je de zon graag wat verder op? Dan is Cuba een aanrader. In het najaar is het er nog lekker warm bij gemiddelde temperaturen van 27 °C. Het land heeft bovendien heel wat te bieden op het vlak van cultuur, waardoor je een rustig stranddagje makkelijk kunt afwisselen met een dag vol ontdekkingen.

Klaar om een ticket naar de zon te boeken? Vergeet dan zeker niet om een goede reisverzekering af te sluiten!