Vakantiesalon Brussel 2016: Japan als blikvanger

De Belg gaat graag en veel op vakantie. En hoewel Frankrijk dé topbestemming blijft, weten veel mensen op dit moment nog niet waarheen. Ook nog inspiratie nodig voor je volgende reis? Dan is een bezoek aan het vakantiesalon in Brussel een must!

vakantiesalon 2016

Boek je vakantie met korting

Het vakantiesalon 2016 vindt plaats van 4 tot en met 8 februari in Brussels Expo. Er worden meer dan 100.000 bezoekers verwacht die zich willen informeren en ontdekken, beleven én boeken. Want wie zijn reis reserveert tijdens het vakantiesalon in Brussel, krijgt speciale salonvoorwaarden.

Ook wij zijn weer helemaal van de partij! Kom dus zeker eens een kijkje nemen aan stand 7228, paleis 7!

Gastland Japan

Net zoals elk jaar zet het vakantiesalon één land in de spotlights. In 2016 is Japan het gastland. Het land van de rijzende zon heeft een rijke cultuur, een boeiende historie en een grote artistieke traditie. Het vakantiesalon 2016 brengt een hommage aan het fascinerende Japan met shows, optredens en proeverijen. Japan viert dit jaar trouwens zijn honderdvijftigjarige vriendschap met België. Bovendien vlieg je sinds kort rechtstreeks vanuit Brussel naar Tokio – handig als je Japan als droombestemming hebt.

Themaroutes vakantiesalon 2016

Het vakantiesalon in Brussel zet traditiegetrouw een aantal themaroutes op poten:

  • Actieve vakanties: van een rondreis langs de rommelende vulkanen van de Galapagos-eilanden en een trektocht in Swaziland tot een verblijf in de ongerepte jungle van Khao Sok in Thailand.
  • Familievakanties: zorgeloze gezinsvakanties dichtbij en veraf, met sportieve, culturele of avontuurlijke invalshoeken.
  • Gastronomische reizen: vakanties die je de lokale keuken van een land doen ontdekken – reizen voor álle zintuigen, inclusief de smaakpapillen!

Proeven van je bestemming nog vóór je vertrekt? Dat doe je in de villages: vakantiedorpen rond verschillende thema’s en landen, die je helpen om je gedroomde bestemming te vinden.

Vakantie geboekt? Breng dan zo snel mogelijk je reisdocumenten in orde, en sluit een goede reisverzekering af!

Vakantiesalon-2016