vacances de détente 2018

Voorjaarsvakantie 2018 voor elk wat wils! 

Frans

Een eerste keer bekomen in 2018 doe je tijdens de voorjaarsvakantie of krokusvakantie. Dit jaar valt die niet samen met de voorjaarsvakanties in Frankrijk en de meeste delen van Nederland en Duitsland. Dat wil zeggen dat je ook nog last minute goede deals kunt versieren. Een romantische citytrip, quality time met het gezin of de zon opzoeken? Het kan allemaal. Je kunt zelfs nog gaan wintersporten! We helpen je alvast wat inspiratie opdoen. Maak er eena fijne reis van! 

Een ticket naar de zon  

Hagel, wind en regen. De winter in België lijkt soms eindeloos en dat heeft al eens een invloed op je humeur. Een weekje naar de zon in de voorjaarsvakantie komt dan als geroepen. Spanje is een topbestemming, ook voor wie meer wil doen dan zonnekloppen. Natuurlijk kun je in Malaga op een strand liggen, maar in Granada of Sevilla kun je net zo goed zonnige terrasjes met cultuur combineren.  

Dos cervezas por favor! 

Quality time voor het hele gezin 

De krokusvakantie is traditioneel de carnavalsvakantie én je kinderen hebben een weekje vrij van school. Het ideale moment om wat leuke dingen met je gezin in te plannen. Met z’n allen de carnavalstoet bewonderen – in eigen land of bij onze Noorderburen –, bijvoorbeeld. Of wat dachten je kinderen van een bezoekje aan het Jeugdfilmfestival 

Extra liefde voor romantische zielen 

Dit jaar valt valentijn midden in de voorjaarsvakantie. Voor tortelduifjes de uitgelezen kans om op een romantische citytrip te gaan naar Parijs, Wenen, Firenze of Venetië. Keuze te over, zolang er gezellige restaurantjes en mooie plekjes zijn om te kuieren. Wil je deze vakantie ook graag tijd maken voor je gezin? Probeer dan eens een citytrip van één dag!  

Wintersportvakantie in Frankrijk 

Heb je op zich niets tegen de kou, zolang er maar besneeuwde bergen zijn? Dan kun je nog steeds gaan wintersporten. Dit jaar is Frankrijk een prima idee. Redelijk dichtbij én de voorjaarsvakantie valt daar op een ander moment.  

Let it snow, let it snow … 

Karen

Karen Van Herrewegen is Online Marketeer bij Allianz Assistance België. Digitale marketing en e-commerce zijn helemaal haar ding en klanttevredenheid is daarbij essentieel. Haar andere passies zijn fotografie, dans en uiteraard: reizen! Een citytrip in Bologna, een weekje Lanzarote of een rondreis door Montenegro, ze doet het allemaal even graag. Ze deelt graag haar reiservaringen met jullie op deze blog!