Waarom een all-invakantie helemaal het einde is

Heb je nood aan een zorgeloze vakantie waarbij je zelf niets meer moet regelen? Bij een all-invakantie geniet je van onbeperkt eten en drinken, neem je gratis deel aan activiteiten in je hotel, maak je gebruik van alle faciliteiten, … Er zijn dus redenen genoeg om voor zo’n vakantie te kiezen.

all-invakantie

All-invakantie: je betaalt maar één keer

Een all-invakantie komt vaak voor bij populaire vakantiebestemmingen, zoals Egypte en Turkije. En ook voor Europese landen kiezen we almaar vaker voor een all-informule. Het grootste voordeel van zo’n vakantie is dan ook dat je maar één keer moet betalen voor een complete vakantie. In de prijs zijn de overnachtingen, eventuele transfers van en naar de luchthaven, maaltijden, drankjes en allerlei faciliteiten voor jong en oud inbegrepen. Je weet dus op voorhand hoeveel geld je aan je reis besteedt. Bij een gewone reis moet je daarentegen het juiste bedrag inschatten om eten, drinken en museumbezoeken te betalen.

Ideaal voor kinderen

all-invakantie met kinderen

Heb je kinderen? Dan weet je ongetwijfeld hoe moeilijk het is om hen uren bezig te houden. Maar bij een all-invakantie kunnen ze de hele dag zwemmen of zich aan andere sportactiviteiten wagen, waardoor ze zich geen minuut zullen vervelen. Vaak zijn kinderen moeilijke eters. Dankzij het uitgebreide buffet vinden ook zij iets wat ze lusten.

Geniet van de laagsteprijsgarantie

Aangezien alles in de prijs zit inbegrepen, ligt het de prijs voor een all-invakantie lager dan een reis waarvoor je alles apart betaalt. Ook het feit dat alles voor je geregeld wordt, is een groot pluspunt.

Zon, zee en strand

Of een all-invakantie iets voor jou is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Echte avonturiers zoeken maar beter andere oorden op. Hou je niet van drukte? Ook dan boek je het best een minder toeristisch hotel. Zijn zon, zee en strand de drie belangrijkste kenmerken voor een topvakantie? Kies dan zeker voor een all-informule met een reisannulatieverzekering. Zo ben je te allen tijde gedekt bij onverwachte gebeurtenissen.